Εταιρεία

«ΠΛΑΤΩΝ Α.Ε.»

Η μεγαλύτερη των 70 χρόνων δραστηριότητα της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά στις πρώτες ύλες αρωματοποιίας και καλλυντικών, στις αρωματικές ύλες τροφίμων και στα υλικά συσκευασίας καλλυντικών και φαρμάκων είναι εγγύηση για την άριστη σχέση συνέπειας, υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει το 1925 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από ανθρώπους με αγάπη για το άρωμα. Στις αρχές της δεκαετίας του '60 με τον επαναπατρισμό των απόδημων επιστρέφει στις ρίζες της στον Ελλαδικό χώρο και συγκεκριμένα στην καρδιά της Αθήνας πάντα με κίνητρο τη γνώση για τις αρωματικές ύλες και με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή.

Η Πλάτων διαθέτει στην αγορά πλούσια γκάμα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών και του πλέον απαιτητικού πελάτη. Αναρίθμητα σαγηνευτικά αρώματα, ευωδιαστά λιβάνια, φυσικά σαπούνια που συνδυάζουν την απαλότητα με την πολυτέλεια, φιαλίδια κατάλληλα για φαρμακευτική ή καλλυντική χρήση, αιθέρια έλαια για κάθε χρήση, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για ζαχαροπλαστική και καλλυντικά από τα αγνότερα υλικά.

Όλα τα παραπάνω, σε τιμές προσιτές και ποιότητα που εγγυάται η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο των αρωματικών.

Search